Bekende Cocktail Bar The Pharmacy opent nieuwe zaak in Antwerpen

24/01/2019

The Pharmacy Antwerpen


De familie Van Ongevalle, bekend van de Cocktail Bar The Pharmacy in Knokke, opende een nieuwe zaak in Antwerpen. Het concept blijft hetzelfde als hun bekroonde bar in Knokke: een eigenzinnige, mysterieuze en gezellige bar gebaseerd op de speak-easy bars uit de jaren '20. En creatieve cocktails van topniveau.

Adres:

The Pharmacy

Park Den Brandt

Beukenlaan 12

Antwerpen

Openingsuren:

Zon-ma-di-woe-do open van 17u – 00u

Vrij-zat open van17u – 01u30

Foto's © Nicolas Legein

The Pharmacy Knokke

Van cocktailmasters wordt wel eens verwacht dat ze ook een goed verhaal kunnen vertellen. In The Pharmacy in Knokke, ondergebracht in een fraaie kustvilla, is dat absoluut het geval. Die gave zit in het DNA van de familie Van Ongevalle. Ze schonk Knokke als mondaine badplaats met The Pharmacy een passende kosmopoliete bar met een sterke identiteit en aparte uitstraling. Onder impuls van zijn gedreven en entertainende kinderen Hannah, Ran en Noa zag vader Jan deze bar uitgroeien tot een trend zettende hang-out. Ontdek The Pharmacy Knokke.

Cocktail liefhebbers kunnen vanaf nu dus ook genieten van de creatieve cocktails van de familie Van Ongevalle in Antwerpen.

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022