Back to search results

Chocolatier M

Zin voor het onderscheidende detail is één van de belangrijkste kenmerken die het werk van David Maenhout markeert. Het tekent zijn repertoire waardoor veel keukenchefs hem vragen om voor hen iets uniek te creëren. Ook zijn talent om in zijn creaties evenwicht te brengen, maakt hem bijzonder. En dan is er nog zijn geduld om bijvoorbeeld aan een eigen gemaakte umeshu, een Japans likeurtype in dit geval op basis van Vlaamse mirabellen, vijf jaar de tijd te geven om een particuliere smaak te kunnen ontwikkelen. Waarmee hij de ganache van de Osaka praline een unieke smaak meegeeft.

Opening hours

Monday 10:00-18:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 10:00-18:00
Friday 10:00-18:00
Saturday 10:00-18:00
Sunday 10:00-18:00

schoolvakanties elke dag open 

Awards

  • Chocolatier of the Year 2013

Our partners

Also recommended Chocolatiers

Van Nueten Chocolates

V-CHOCOLATIER by Sweertvaegher

Pralinette