Back to search results

Món
1220

Tussen alle pakhuizen uit de 19de eeuw én ook nieuw opgetrokken gebouwen vond Món onderdak in een 17de-eeuws pand. Een genre huisvesting die zelfs in de oude Antwerpse havenbuurt bekend als ’t Eilandje eerder zeldzaam zijn. In die aparte sfeer is het goed toeven. Limousin rund van eigen opbrengst is verwerkt in kroketten, wordt gepresenteerd als carpaccio of gegaard als steak, ossenhaas of entrecote in een houtskooloven.

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Tuesday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Wednesday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:30 — 18:00-22:00
Saturday Closed — 18:00-22:00
Sunday 12:00-22:00 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Bistrot Benoit

1220

Schnitzel

1220

Barbarella

1220