Back to search results

Momo La Crevette
1220

In dit restaurant krijgen zeevruchten een ereplaats, traditioneel bereid en kraakvers. Niet te missen, de bouillabaise van het huis vol Zuiderse smaken. De gegratineerde tarbot met champagne of de roggevleugel ‘à l’ancienne’ kunnen zelfs de meest kritische gast bekoren. Maar de absolute ster op de kaart is de garnaal, met elf variëteiten uit heel de wereld. De halfgegaarde Obsiblue uit Nieuw-Caledonië, die tegelijk zoet en zout is, en een unieke smaakervaring, verdient een speciale vermelding.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Wednesday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Thursday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Friday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Saturday 12:00-14:30 — 19:00-22:00
Sunday 12:00-14:30 — Closed

Team

Thierry Vanholsbeek Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

La Cuisine Du Côté Vert

12,520

Fusion Sakura

1220

Le Comptoir du Maris

1220