Amarante
1220

Vier partners vormen de kern van dit duurzame restaurant. Bij de creatie van deze zaak werd niets aan het toeval overgelaten. Zowel de keuze van het decor als de leveranciers werd zorgvuldig gemaakt om in harmonie te zijn met de huisfilosofie. Alle producten zijn afkomstig uit de streek, met uitzondering van de vis die uit Bretagne komt. In een gezellige sfeer proeven we een uitstekende huisgemaakte garnaalkroket en een originele 'vitello trotato' die royaal wordt geserveerd. Zalmforel van de BIGH-boerderij, waarmee ze blijkbaar nauw samenwerken, vervangt de traditionele tonijnsaus.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday 12:00-14:30 — 18:30-21:30
Wednesday 12:00-14:30 — 18:30-21:30
Thursday 12:00-14:30 — 18:30-21:30
Friday 12:00-14:30 — 18:30-21:30
Saturday Closed — 18:30-21:30
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Saisonomy

1220

Barbavin

1220

Le Cyprès

1220