Back to search results

La Botte
1620

Recent werd restaurant La Botte gerenoveerd met een stijlvollere look, iets minder plaatsen en meer comfort. Toch blijft de gekende Siciliaanse warmte en schwung behouden. Met een jong en uiterst gepassioneerd keukenteam legt chef Peppe Giacomazza de kwaliteitslat voortdurend hoger. Spaghetti met rode en gele datterini is in al zijn eenvoud een waarachtig topgerecht. Opmerkelijk dat jonge kerels vanuit Italië overkomen om in Genk – en niet in het voetbal - carrière te smaken. Sinds kort is ook een extra patissier aan de slag die de kwaliteit van het brood, dessert en verse pasta nog deed stijgen. Zoals in een nagerecht rond cremoso piemontese met hazelnoot, wilde visciole kersen en toets van anijs. Of caprese dolce salato als prédessert met ijs van mozzarella, tomatenpoeder en crumble grissini die als een verrassende smaakbom binnenkomt. Jongere broer en sommelier Gaspare zorgt voor een steeds meer gevarieerde wijnkaart met lekkers voor ieders beurs, naast tal van topreferenties. Hier klopt het totaal plaatje!

Opening hours

Monday 12:00-15:00 — 18:00-23:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-15:00 — 18:00-23:00
Friday 12:00-15:00 — 18:00-23:00
Saturday Closed — 18:00-23:00
Sunday 12:00-15:00 — 18:00-23:00

Team

Gaspare Giacomazza Owner, Head Sommelier
Peppe Giacomazza Chef, Owner

Awards

  • Italian Restaurant of the Year 2017

Our partners

Similar Restaurants

Innesto

1620

Ogst

1620

De Mijlpaal

1620