In het sfeervolle Siciliaanse restaurant van de broers Giacomazza heerst een typische Italiaanse drukte. Vanuit de open keuken heeft chef Peppe de touwtjes stevig in handen. Jongere broer Gaspare laat in onberispelijke stijl en met diepgaande kennis de wijnen uit zijn rijk gevulde kelder royaal vloeien. Hier worden klanten eindeloos in de watten gelegd. We hebben de keuze tussen een degustatiemenu of à la carte, waarbij elk gerecht de liefde voor Italië tot uiting brengt. Carpaccio van Fassonarund komt met toefjes crème van kappertjesbladeren uit Pantelleria en Siciliaanse tomaten. Handgemaakte agnoletti del plin zijn verrijkt met formaggio Malga Trentino en bedolven onder een weelderige emulsie van gerookte boter en salie-olie. Verrassend is de 'pizza Napoli', een verfijnde risotto die instant doet denken aan een pizza met buffelmozzarella en basilicum. Perfect geklopte sabayon geserveerd met romig pistache-ijs als mooi slot.