La Bonne Vie
1320

Chef Geert Coninx en gastvrouw Nadia Moors verwijzen met de restaurantnaam uiteraard naar hun liefde voor de Franse en Belgische gastronomie. Die geeft hij onder meer vorm met zacht geplette aardappel afgewerkt met grijze garnalen, zure room, fijne jus en enkele Zeeuwse mosselen als voorgerecht. Of met perfect gebakken ganzenlever en gevarieerde bospaddenstoelen die voor een even aromatische als smaakvolle garnituur zorgen. Hoofdgerecht is rosé gebakken filet van hert met bont boeket aan groenten en krachtige jus als smaak verwevend element. Een en al verfijning die met een eerste opname in de gids al meteen een muts verdient.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Tuesday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

Geert Coninx Chef, Owner
Nadia Moors Hostess, Owner

Our partners

Similar Restaurants

Leeuw

1320

Osteria Moretti

13,520

ArtChoc

1320