Back to search results

Komaf
1520

Met een restaurantnaam die zijn intenties zeer duidelijk maakt, heeft de Antwerpse groene zuidrand er een opvallende nieuwkomer bij. Het uitnodigend bevel komt van chef Anthony Stoop en partner-gastvrouw Julie Van Gool. Het duo geeft op basis van jarenlange binnen- en buitenlandervaring aan deze voormalige en subliem gerestaureerde De Schranshoeve – what’s in a name? – een nieuwe bestemming. Zowel door de locatie te midden van de velden als door de buitengewone inrichting en vooral uiteraard het verfijnd keukenniveau is de titel van Ontdekking van het Jaar van Vlaanderen meer dan verdiend. Dieppe coquille met perfecte cuisson combineert de chef met brunoise van kalfstong, champignons en sublieme consommé van kalfsvlees. Ragfijn afgewerkt met gefrituurde prei en geraspte Marigold eidooier krijgt het gerecht zeer geslaagde subtiele extra accenten. Wilde eend brengt de chef smaakvol met jus van madeira, kort gebakken girolles, emulsie van hazelnootboter, schorseneer en kroket van de eendenbilletjes met foie gras. Herfsttruffel werkt het geheel af. Komaf tooien we als nieuwkomer onmiddellijk met drie koksmutsen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-22:00
Sunday Closed

Team

Anthony Stoop Chef, Owner
Julie Van Gool Owner, Hostess

Awards

  • Discovery of the Year 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

Atelier Maple

1520

August

1520

Veranda

1520