Back to search results

Franco Belge
1420

In het mooie Brugge brengt chef Thomas Puype een verfijnde, eigentijdse interpretatie van de Frans-Belgische keuken. Een smakelijk hapje van zalmtartaar met schuim van ajo blanco en gekonfijt eigeel zet de toon. Mooie kwaliteit saku tonijn volgt, subtiel gebracht met dashi, nori en sojaboon. De perfect gegaarde schelvis komt mooi tot zijn recht dankzij bloemkool in diverse texturen, witte selder en een geurige jus met citroengras en curryolie. Dunne lende van Holstein is uitstekend gegaard, met garnituren van fondant, pastinaak en spitskool. Een fris dessert met granny smith, karamel en vanille vormt een stijlvolle afsluiter.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Lunch & Dinner
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch
Friday Lunch & Dinner
Saturday Lunch & Dinner
Sunday Closed

Team

Tomas Puype Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Sans Cravate

16,520

Onslow

1320

De Verloren Hoek

1320