Back to search results

Entropy
14,520

In deze 18de-eeuwse voormalige herberg gaat Elliott Van de Velde steevast voor een intuïtieve en verantwoorde aanpak en tilt hij plantaardige ingrediënten naar een hoger niveau. In het meergangenmenu zitten gedurfde combinaties: biet bereid met geuze van 3 Fonteinen, ravioli van rode kool en kimchi van biet met emulsie van rode biet en tomatenwater, maar ook gekonfijte en geroosterde knolselderij, misoschuim, zwarte knoflook, lavassorbet en met hooi gerookte mini kouglof. Of een heel natuurlijke creatie rond een intense bouillon, gevulde kool met quinoa en taartje van romige ui en biergel. Bij deze zintuiglijke ervaring komen raak gekozen natuurwijnen en sake in het glas. Een restaurant waar smaak en doordachtheid op een uitzonderlijke manier samenkomen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Dinner
Thursday Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Elliott Van de Velde Chef

Awards

  • Young Chef of the Year 2025
  • Discovery of the Year 2023

Our partners

Also recommended Restaurants

Jayu

1420

The Brasserie

12,520

La Belle Maraîchère

1420