Back to search results

Cuchara
1720

Hier uit eten gaan is een totaalbeleving. Het interieur in donkere tinten, de zwevende boomstam aan het plafond, de houten vloer, knappe designstoelen, ronde tafels, gezellige poefs, het uitzicht op de natuur door de grote ramen... sfeervol en stijlvol. En dan hebben we het nog niet over de eigenzinnige creaties van Jan Tournier gehad, een chef met een enorme technische bagage. Elk bord is een kunstwerk op zich, vaak heel Japans van stijl. Zuivere smaken, puur vakmanschap en uitstekende smaakbalansen zijn terugkerende kenmerken. Uitgebreid kennismaken met zijn kookstijl is bijna een must want ook na 10 gangen blijft deze chef verrassen. Één van de vele topgerechten: traag gegaarde kreeft in kreeftenboter op smaak gebracht met myoga en afgewerkt met schuim van zee-egel en garnalen. Te midden daarvan een cilinder fijngesneden kreeft met daarop schuim van aardappel, nestje van gefrituurde shiro kombu en korianderbloemen. In het glas komen boeiende wijnen die naadloos aansluiten bij deze innovatieve creaties en uitstekend worden toegelicht. De bediening is overigens voorbeeldig: op en top professioneel, attent en ontspannen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:15 — 18:30-19:30
Thursday 12:00-13:15 — 18:30-19:30
Friday 12:00-13:15 — 18:30-19:30
Saturday 12:00-13:15 — 18:30-19:30
Sunday Closed

Team

Jan Tournier Chef

Awards

  • The nicest restaurant design 2021

Our partners

Similar Restaurants

Magis

1720

Ralf Berendsen

17,520

Le Coq aux Champs

17,520