Cuchara
17,520

De eigenzinnige inrichting met donkere tonen, opvallende kunstwerken, grote raampartijen en een zwevende boomstam als verlichtend decoratief element aan het plafond, past allemaal bij de creatieve kookstijl van chef Jan Tournier. Het geslaagde interieur met veel eigenheid leverde Cuchara de award 'Mooiste Restaurant Design 2021' op. De keukenstijl van Jan Tournier past in de meest hippe eetpaleizen in New York of Londen. Wat een evolutie heeft deze chef de laatste jaren doorgemaakt. Een ervaring in Cuchara staat bol van creativiteit en smaakexplosies en waarderen we dan ook met een hogere score. Een goed voorbeeld van Jan's kookstijl is een bereiding met kreeft, gegaard in kreeftenboter met citroengras en gember. Hij serveert het vlees in het midden van een luchtige aardappelmousse met schuim van garnaal en zee-egel. De creatie is afgewerkt met gefrituurde shiro kombu en korianderbloem. Duif laat deze chef drie weken rijpen in oosterse marinade en gaart hij daarna op hooi. Bij deze smaakbom proeven we crème van beurre noisette en van erwtjes, girolles, gebrande ui en smaakrijke Australische truffel. Daarna de boutjes die een al even secure garing en rijk smaakpalet meekrijgen.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:30-19:30
Thursday 12:00-13:00 — 18:30-19:30
Friday 12:00-13:00 — 18:30-19:30
Saturday Closed — 18:30-19:30
Sunday Closed

Team

Jan Tournier Chef

Awards

  • The nicest restaurant design 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

De Kristalijn

1720

Alter

1720

Magis

1720