Back to search results

Cuchara
17,520

In een decor van hout en leer, gedomineerd door een zeven meter lange glazen boom die als kunstwerk door de ruimte zweeft, serveert chef Jan Tournier gerechten die tegelijk intrigerend en verfijnd zijn. Met zijn technische beheersing en uitgesproken stijl serveert hij een keuken die intens van smaak is en telkens nieuwe accenten legt. Zijn composities ademen Japanse finesse en vinden hun diepgang in Franse en Belgische smaken. Als opener van het degustatiemenu verschijnt Irish Mór oester, zacht gepocheerd in beurre blanc met plankton, vergezeld van een salade van granny smith, venkel, dragon, bieslook en shisobloemen. Noordzeekrab krijgt frisheid van groene kruiden, komkommer en rauwe miso, met pittige accenten van mierikswortel en een verkwikkende toets limoen. Daarna duivenbilletje met een emulsie van duivenjus, verrijkt met truffeljus en muntolie. Het billetje zelf is gelakt met een intense reductie van de jus. Kreeft, gegaard op de barbecue, komt met jus van zee-egel, Australische wintertruffel, krokante shirokombu en frisse texturen van koriander. Het menu sluit verfijnd af met een fragiele compositie van framboos, witte chocolade en roos, verfrist met yuzu-ijs.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Lunch & Dinner
Thursday Lunch & Dinner
Friday Lunch & Dinner
Saturday Dinner
Sunday Closed

Team

Jan Tournier Chef

Awards

  • The nicest restaurant design 2021

Our partners

Also recommended Restaurants

Imprévu

1520

Innesto

16,520

La Belle

1520