Pal in het centrum van Jabbeke vinden we dit modern en strak restaurant waar chef Tim Versyck voor een bistronomie repertoire kiest. De uitvoering levert deze nieuwkomer al meteen twee koksmutsen op. Naast het ruim restaurant, waarbij we zicht hebben op de open keuken, is er een prachtig terras evenals een cosy lounge. Tim Versyck werkt hoofdzakelijk met streekgebonden producten en toont een eigen signatuur in klassiek geïnspireerde gerechten. Gebakken kalfszwezerik smaakt zoals het hoort, krokant en tegelijkertijd smeuïg. Daarbij serveert de chef uitstekende mousseline van pickles waarin we naar hartenlust pommes dauphines in dippen en verder beetgare tuinbonen, crème van bloemkool en emulsie van peterselie. Naast een mooie wijnkaart waarbij tal van Belgische wijnboeren hun plaats kregen eveneens een uitgebreide keuze aan lokale bieren. Een totaalplaatje waarmee we deze nieuwkomer in de gids bekronen tot Ontdekking van het Jaar 2023 voor Vlaanderen!