Back to search results

CCnomie
1420

David Coisman staat bekend als een creatieve chef met liefde voor lokale producten. Zijn menu verandert maandelijks, naargelang de stemming van de chef en de zorgvuldig uitgekozen lokale producten die op dat moment op hun best zijn. De twee signatuurgerechten van de chef blijven altijd op de kaart staan: kroket van ossenstaart en vol-au-vent met kalfszwezerik. Tijdens ons bezoek vielen onze ogen op de gevulde lamscarré, met dauphine aardappeltjes en olijven, en op de filet pur Bocquillon van slagerij Lambot, geserveerd met een heerlijke pepersaus en knapperige frietjes. Een aanbeveling vanwege de gastvrijheid en excellente prijs-plezierverhouding. Er zijn ook zeven prachtige kamers beschikbaar om optimaal van de regio te genieten.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

David Coisman Chef, Owner
Marie-Françoise Charlier Hostess, Owner

Awards

  • Great Value Award 2022

Our partners

Also recommended Restaurants

Restaurant abCd

1420

L'artiste

1420

La Cuisine d'un Gourmand

1420