Back to search results

Aux Etangs
13,520

Dit prachtig landgoed dat uitkijkt over de omliggende vallei is een plek waar tal van recepties worden gehouden, maar staat ook bekend om de kwaliteit van zijn Frans geïnspireerde keuken. Chef is William Donnay. Het ei op 63° klaargemaakt wordt perfect begeleid door petits-gris met zachte knoflookboter, spaghetti van butternutpompoen, oesterzwammen, crème van kropsla en emulsie van peterselie. Applaus ook voor de surf & turf van op lage temperatuur klaargemaakte zalm met beurre blanc op een bed van groene kool met stukjes Morteauworst.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Friday 12:00-14:00 — 18:30-21:30
Saturday Closed — 18:30-21:30
Sunday 12:00-14:00 — 18:30-21:30

Awards

  • The nicest terrace 2009

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Epicurien

13,520

La Chapellerie

13,520

Au Dos de la Cuillère

1320