Back to search results

Au Provençal
1220

Ook met 55 jaar op de teller blijft dit restaurant verrassen door zijn zeer goed uitgevoerde klassieke keuken. De kaart verandert al naargelang het seizoen en het humeur van chef Jean-Claude Barral die een zwak heeft voor Belgische streekrecepten en mediterrane gerechten. Belgische asperges uit volle grond komen met wat parmezaan, terwijl de coquilles heel eenvoudig gegrild worden en waardoor al hun smaak tot uiting komt. Smakelijk en sappig is ook de kip met morieljes. Zorg ervoor dat je nog een plaatsje vrij hebt voor het dessert dat hier steeds zeer gul geserveerd wordt. 

Opening hours

Monday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Tuesday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Wednesday 12:00-14:30 — Closed
Thursday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Friday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Saturday 12:00-14:30 — 18:30-21:00
Sunday Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

L'Aptit

1220

Sotto Il Ponte

1220

Le Monteco

1220