VIP Selection schotelt klanten hotels met prestigieus label 'Selected by Jeunes Restaurateurs d'Europe - Belgium' voor

20/09/2019

VIP Selection schotelt klanten hotels met prestigieus label 'Selected by Jeunes Restaurateurs d'Europe - Belgium' voor

Reizen, dat is genieten. En genieten, dat is onlosmakelijk verbonden met lekker eten. En wie is er beter geplaatst om het culinaire kaf van het koren te scheiden dan de Jeunes Restaurateurs d'Europe. Samen met JRE serveert touroperator VIP Selection zijn klanten een portie gastronomische hotels, geserveerd op een bedje uit het VIP Selection aanbod.


‘Selected by Jeunes Restaurateurs d'Europe - Belgium'

JRE, dat zijn jonge restaurateurs met een passie voor gastronomie en traditie. Deze nieuwbakken chefs onderscheiden zich onder meer door hun talent én door keer op keer gebruik te maken van lokale producten. Hun doel: collega’s, foodies en iedereen met een passie voor lekker eten te inspireren en stimuleren.

En er is meer…

Dat vakantie begint wanneer je het vliegtuig opstapt, hebben ze bij VIP Selection duidelijk begrepen. Om die reden serveert de maatschappij al enkele jaren hun VIP Selection-klanten een verfrissend ontbijt of warme maaltijd aan boord en dit in samenwerking met Jeunes Restaurateurs d'Europe.

Een heerlijke maaltijd tijdens de vlucht betekent een goede opwarmer voor de rest van de vakantie. Om dat heerlijke vakantiegevoel te versterken besloten VIP Selection en Jeunes Restaurateurs d'Europe de handen in elkaar te slaan en enkele hotels uit het aanbod te belonen met het prestigieuze ‘Selected by Jeunes Restaurateurs d'Europe - Belgium' label.

Van Ibiza, over Kreta tot Hurghada, elk van deze bestemmingen kent een of meerdere hotels die op culinair vlak stuk voor stuk hun strepen, of zelfs sterren, verdiend hebben. Denk: topproducten, ultieme presentatie en een bediening waar niets aan het toeval overgelaten wordt.

Grieks-Belgische samenwerking

Naast de hotels die bekroond werden met het JRE-label, biedt VIP Selection een aantal plaatsen aan waar ze zelfs nog een stapje verder gingen: hun chefs volgden namelijk een opleiding in Belgische toprestaurants. Wij trokken richting de Middellandse Zee en lieten twee à-la-carterestaurants ons de ogen openen.

Kreta en Rhodos

Een gastronomisch menu proeven dat het beste van de Griekse met de Belgische keuken combineert? Het kan. En wel op Kreta in het TUI SENSATORI Resort Crete by Atlantica ***** of op Rhodos in TUI BLUE Atlantica Imperial Resort *****.

Zin om heerlijk te dineren, dan is het gourmetrestaurant van TUI SENSATORI Resort Crete by Atlantica een absolute aanrader. Je wordt hier culinair verwend met een menu samengesteld in samenwerking met de Belgische topchef Kristof Coppens.

Hetzelfde geldt voor het TUI BLUE Atlantica Imperial Resort op Rhodos. Hier stond niemand minder dan Franky Vanderhaeghe (Hostellerie Saint-Nicolas, twee michelinsterren) mee aan de basis van enkele gerechten in het à-la-carterestaurant… en dat proef je.

Komt het water je al in de mond? Bekijk dan zeker eens het volledig aanbod op de website van VIP Selection.

More News

Gault&Millau Guide Launch 7 Nov. 2022 - Save the Date!

26/09/2022

Aan de ontbijttafel met chef Maarten Bouckaert van Restaurant Castor en bakker Dries Lietaert van bakkerij BAKK in Brugge

25/09/2022

In the picture: Vijf culinair gerecycleerde pastoriewoningen in Vlaanderen

23/09/2022