Nieuw management Gault&Millau Nederland

Feb 9, 2018

Gault&Millau Nederland gaat verder onder leiding van Godfried van der Lugt in samenwerking met Gault&Millau Benelux. De licentie van Gault&Millau Nederland die vertegenwoordigd werd door de heer Jan van Lissum, eigenaar van de Wine and Food Association, liep per eind december 2017 af nadat deze een jaar eerder was opgezegd door Gault&Millau Benelux. Gault&Millau Benelux neemt de activiteiten in Nederland in eigen beheer per 2018.

In de eerste plaats zal het nieuwe team zich concentreren op de realisatie van een nieuwe restaurantgids die nog meer aansluit bij de internationale criteria, op evenementen door en voor chefs en op een online en mobiel platform. De eerste editie van de volledig vernieuwde gids komt uit in december 2018. Net zoals in andere landen wordt deze gids in totale redactionele onafhankelijkheid en volledige objectiviteit gerealiseerd. Net zoals in België wordt een onafhankelijk inspectieteam en een gastronomisch reviewteam op de been gebracht. Meer informatie over de werkwijze van Gault&Millau Benelux vindt u op deze link.

Godfried van der Lugt was de oprichter en organisator van het Hospitality Magazine VENUEZ en de VENUEZ Barshow Nederland. In 2007 lanceerde hij ook de Hospitality & Style Awards. Na de verkoop van VENUEZ België aan Marvin Media in 2013 was Van der Lugt bij ManagementMedia verantwoordelijk voor de totstandkoming van Entree Magazine, een samenvoeging van de drie horeca vakbladen VENUEZ Nederland, Horeca Entree en Proost, en de organisatie van de Entree Awards. Van der Lugt wordt de Managing partner van Gault&Millau Nederland.

Gault&Millau Benelux is Jan van Lissum dankbaar voor wat hij de afgelopen jaren heeft betekend voor de Nederlandse Gastronomie en Gault&Millau in het bijzonder.

Voor verdere inlichtingen

More News

10 straffe koffiebars aanbevolen door Gault&Millau inspecteurs

Jun 11, 2024

Uitgebreide bierkaart - 7 locaties waar je als bierliefhebber moet geweest zijn

Jun 8, 2024

Partnernews - Steek culinair van wal met Oceania Cruises

Jun 6, 2024