Ervaar de tijdloze klasse van Gaggenau

Nov 21, 2022

Kies voor een icoon in de keuken

Bezoek het Gaggenau Experience Center in Brussel

 

Met inbouwtoestellen van Gaggenau kiest u voor een ongeëvenaarde kookervaring, met Duitse kwaliteit en een tijdloos design. Plannen voor een nieuwe keuken? Een inspirerende eerste halte is het gloednieuwe Gaggenau Experience Center in Brussel. Het unieke flagship-concept van Gaggenau België vindt u voortaan in het imposante Gare Maritime in Brussel.

 

In het Experience Center verzamelt Gaggenau haar meest toonaangevende en exclusieve toestellen voor de veeleisende chef- en hobbykok. De keuken is vandaag – meer dan ooit – hét centrale ontmoetingspunt van de woning. Waar we graag gasten uitnodigen voor een onvergetelijke avond, gevuld met culinaire sensaties. Hoe uw toekomstige nieuwe droomkeuken eruit ziet? U ontdekt én ervaart het zelf, tijdens een bezoek aan het Gaggenau Experience Center!

 

Wat meteen opvalt in het Gaggenau Experience Center: het verfijnde design, met veel hout en luxueuze tinten. Een echte must-see en een absolute streling voor het oog. De look & feel past perfect in de historische setting van het Brusselse Gare Maritime, op de site van Tour & Taxis. Het voormalig rangeerstation werd de afgelopen jaren ingrijpend gerenoveerd. Vandaag is Gare Maritime een monumentale landmark met internationale uitstraling, helemaal klimaat- en CO2-neutraal. Méér dan een bezoekje waard.

 

Dit mag u verwachten in het Gaggenau Experience Center:

 

Een adviesgesprek op maat

Tijdens een Adviesgesprek op maat mag u rekenen op uitgebreide informatie over onze keukentoestellen, op maat van uw wensen en plannen. Onze Gaggenau-expert neemt graag uitgebreid de tijd om te antwoorden op al uw vragen over de tijdloze klasse van een keuken uitgerust met Gaggenau.

 

Een kookdemonstratie met top chef Axel Colonna-Cesari

Topchef Axel Colonna-Cesari (van restaurant Centpourcent) nodigt u graag uit voor een onvergetelijke kookdemonstratie. In de Gaggenau Cooking Studio gaat hij aan de slag met Gaggenau (stoom-)ovens en kookplaten. Tijdens deze kookdemonstratie zit u op de eerste rij voor het bereiden én degusteren van een 3-gangen menu. Tijdens en na de sessie kan u vragen stellen aan de chef.

 

 

 

Gaggenau: grensverleggend Duits vakmanschap sinds 1683

 

Bij Gaggenau gaan we prat op meer dan 340 jaar ervaring en toewijding. Sinds de oprichting van het bedrijf in 1683, groeide de kleine ijzersmederij in het Zwarte Woud uit tot een internationale ambassadeur-exporteur van Duitse kwaliteit. Dé rode draad doorheen de rijke geschiedenis van Gaggenau: het samensmelten van ambachtelijke tradities, hoogwaardige materialen en innovatieve technologie. 

 

Culinaire bakens verleggen in de keuken? Dat is een kwestie van kennis en ervaring. Maar ook van creativiteit, Fingerspitzengefühl én een flinke portie lef. Niet toevallig is Gaggenau de keuze van tal van gereputeerde chef-koks én veeleisende hobbykoks. Zij rekenen op Gaggenau, om koken tot kunst te verheffen.

 

Elke smaaksensatie is een optelsom van ontelbaar veel details. Intuïtie en persoonlijkheid vormen het culinaire kompas, om telkens opnieuw de verwachtingen in te lossen. En ruimschoots te overstijgen. Dat doe je bij voorkeur in een karakterkeuken, met toestellen Gaggenau! 

 

Maak kennis met… de classics van Gaggenau

 

Indruk maken op je gasten? Met state-of-the-art inbouwtoestellen van Gaggenau:

 

·        Een echt icoon in de keuken: de 90 cm brede EB333 oven. Met vijfdubbel thermisch glas en een massief roestvrij stalen deurpaneel van 20 kg. Geproduceerd in beperkte oplage, met de hand afgewerkt.

 

·        De essentie: de Vario 400 Serie kookplaat. Op aardgas of inductie. Of kies voor een modulaire set-up met kookzones op gas en inductie, op maat van uw keuken of culinaire eisen. Combineerbaar met een krachtige, ingebouwde dampkap in het aanrecht.

 

·        Een koelwand met Vario 400 Serie koelkast, diepvriezer en/of wijnklimaatkast gaat naadloos op in het keukendesign. Of kies voor een strak-industriële afwerking in roestvrij staal, een ijs- en waterdispenser, luxueuze flessenhouders in eikenhout…

 

 

Maak een statement in de keuken, met toestellen van Gaggenau. 

 

Bezoek het Gaggenau Experience Center

 

Boek een afspraak via de website 

 

Gaggenau Experience Center

www.gaggenau.com/be

Gare Maritime – Tour & Taxis

Picardstraat 7

1000 Brussel

More News

10 straffe koffiebars aanbevolen door Gault&Millau inspecteurs

Jun 11, 2024

Uitgebreide bierkaart - 7 locaties waar je als bierliefhebber moet geweest zijn

Jun 8, 2024

Partnernews - Steek culinair van wal met Oceania Cruises

Jun 6, 2024