Authentic Demi-Glace & Fonds - Een authentieke basis waarop chefs kunnen bouwen

Jan 27, 2023

Partnernews Unilever Food Solutions

Kies voluit voor je eigen signatuur 

Als professionele chef word je gedreven door je persoonlijke zoektocht naar smaak. Toch word je in jouw creativiteit uitgedaagd door de capaciteit van je keuken en de verwachtingen van je gasten. Personeelstekort en allergieën dwingen je bovendien steeds vaker om tijds- en kostenefficiënter te koken. Kwaliteit blijft echter jouw hoofdbekommernis, zeker in sausbereidingen. 

 

Dankzij het innovatieve gamma van Knorr Professional Authentic Demi Glace & Fonds kan je blindelings vertrouwen op een authentieke sausbasis met ingrediënten van de allerbeste natuurlijke kwaliteit. Deze nieuwe convenience producten – beschikbaar in 3 varianten: Kalfsfond, Kippenfond en Demi-Glace – stellen je in staat om tijd te besparen én vlot je borden te dresseren, helemaal volgens jouw persoonlijke stijl. 

Wist je trouwens dat de Authentic Demi-Glace en Fonds van Knorr Professional geen kleurstoffen, smaakversterkers of bewaarmiddelen bevatten? Niet te verwonderen dat het gamma van Knorr Professional Authentic Demi Glace & Fonds nu al een favoriet onder chefs is!

 

Voeg een wereld aan smaken toe

Een gerecht wordt pas een succes door een geslaagde saus. Klassiek of hedendaags, licht of zwaar, aan de basis van elke bijzondere saus ligt een goede fond. Knorr Professional Authentic Demi Glace & Fonds staat garant voor die authentieke en hoogwaardige basis in evenwichtige smaken.

 

Stimuleer de rentabiliteit van je keuken

Door te bouwen op Knorr Professional Authentic Demi-Glace & Fonds win je aan tijd en energie – zelfs zonder een uitgebreid keukenteam. Met deze nieuwe producten kies je dus voor een kostenefficiënte basis van je eigen signatuur. Op die manier verhoog je naast de consistentie en rentabiliteit van je keuken ook de tevredenheid onder je gasten. Bijzondere smaakervaringen vormen trouwens de ideale aanleiding voor toekomstige gasten om opnieuw te reserveren.

 

Nood aan meer inspiratie? 

Ontdek hier de lekkerste combinaties, efficiëntie tips en onmisbare recepten.

 5 redenen om te kiezen voor Knorr Professional Demi Glace & Fonds

·        Win tijd in de keuken, zonder in te boeten aan kwaliteit. 

·        Verras je gasten keer op keer met overheerlijke gerechten. 

·        Gebruiksklaar, in een handige verpakking. 

·        Gemaakt van natuurlijke ingrediënten. 

·        Gluten- en lactosevrij, zonder te declareren allergenen. ·         

 

More News

Nieuwe en unieke Gault&Millau regiogids maakt wegwijs in Haspengouws terroir

Sep 18, 2023

Gault&Millau Guide Launch 27 Nov. 2023 - Save the Date!

Sep 15, 2023

Partnernews - The Macallan: Een culinaire harmonie.

Sep 15, 2023