Back to search results

Uma
1320

Chef Aurelie Kluyskens serveert Japans-Peruviaanse fusion gerechten. In haar stijlvolle maar eigentijdse restaurant kan je kijkend naar de moderne kunst aan de muur genieten van gerechten zoals gyozas van Iberische varkenswangetjes met ponzu van kers en gepekelde radijs, of de kalfszwezerik met shimeiji champignons, kimchi, Peruviaanse gele aji peper en een crème van champignons. In elk gerecht is de balans tussen intens en zacht perfect. Uma neemt je mee op een gastronomische reis zonder grenzen.

Opening hours

Monday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Tuesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Wednesday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Thursday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Friday 12:00-13:30 — 19:00-21:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Aurelie Kluyskens Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Il Passatempo

1320

Bogart-Foodies Corner

1320

Hispania

1320