Back to search results

't Grof Zout
13,520

Marniek De Wandel zorgt in ’t Grof Zout voor een evenwichtig samengestelde kaart en mooie menu’s met correcte en vaak verrassende wijnvoorstellen en leuke biersuggesties. Langoustines komen zacht gebakken met in kokosmelk en curry gestoofde venkel als aangenaam prikkelend voorgerecht. Bij sappig onder rozemarijnkorst gegaard Spaans varkenshaasje geeft hij het bord extra dynamiek mee dankzij een subtiel met kummel gekruid taartje van aardappel en ajuin en zacht geroosterde witte kool. Gebrande chocoladevla met advocaatijs en pistachekoekje is een even originele als geslaagde combinatie om af te ronden.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:30-20:30
Saturday Closed — 18:30-20:30
Sunday 12:00-14:00 — Closed

Team

Marniek De Wandel Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Alexandre

1320

Assiette de Juliette

13,520

't Pachthuis

13,520