Back to search results

De Zeeuwse Bron
1320

Zeeuwse producten die midden in de Kempen worden aangevoerd door een voormalige oesterkweker uit Yerseke. Dat is het geheim van De Zeeuwse Bron. Zijn dochter, gastvrouw Magrit Verwijs en haar man en chef Warden Van Putten zorgen op die manier voor een rijk aanbod aan verse vis naast typische schaaldieren en schelpen. De chef bereidt Zeeuwse oesters op diverse manieren, zorgt voor een rijke vissoep met rouille en Parmezaanse kaas en werkt bij voorkeur met noordzeevis zoals pladijs, griet en tong. Voor de liefhebbers van een stukje vlees bereidt hij ossenhaas met pepersaus en frieten of kalfszwezerik met bloemkool, sesamkroketjes en truffeljus. Tijdens de verplichte sluiting hebben Magrit en Warden het interieur van hun zaak vernieuwd.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 17:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:00 — 17:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 17:00-21:00
Sunday 12:00-21:00

Team

Magrit Verwijs Hostess
Warden Van Putten Chef

Our partners

Similar Restaurants

Cachet de Cire

13,520

Cucina Marangon

1320

Amu Food & Wine Bar

13,520