Back to search results

De Zeeuwse Bron
13,520

Sinds bijna dertig jaar verwelkomen chef Warden van Putten en zijn echtgenote Magrit Verwijs hun gasten in een zaak die evolueerde van bistro tot verfijnd visrestaurant. Haar vader is een voormalige oesterkweker uit Yerseke die nog steeds zorg draagt voor de dagelijkse toevoer van producten uit Zeeland. Als voorgerecht kreeft, met mousse van noordzeekrab en stukjes frisse meloen afgewerkt met mayonaise van vadouvan en krokante kletskop met sesamzaadjes. Hoofdgerecht is sappige gegrilde kreeft met limoenboter en citroentijm, en orzo met basilicumpesto en wortel.

Opening hours

Monday 12:00-14:00 — 17:00-21:00
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed
Friday 12:00-14:00 — 17:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 17:00-21:00
Sunday 12:00-21:00 — Closed

Team

Magrit Verwijs Hostess
Warden van Putten Chef

Our partners

Also recommended Restaurants

Cachet de Cire

13,520

Marché 17

13,520

Bink

13,520