Culinair
1420

Dit restaurant heeft zijn naam niet gestolen. Chef Steven Dehaeze en gastvrouw Lisa Sibilla nemen hun gasten mee op culinaire trip via verschillende menu opties. Die reis krijgt onder meer vorm met lokale, seizoensgebonden groenten en wordt vaak gecombineerd met internationale producten waarmee de chef elk gerecht een eigen insteek geeft. Sappig op de plancha gebakken gamba serveert hij met lamsoor, beetgare koningsoesterzwam en emulsie van citroengras. Groot terras in de tuin en mogelijkheid om de culinaire reis ter plaatse af te ronden in hun B&B.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Saturday Closed — 18:00-20:30
Sunday 12:00-13:30 — Closed

Team

Lisa Sibilla Sommelier
Steven Dehaeze Chef

Our partners

Similar Restaurants

Vol-Ver

1420

Het Vliegend Tapijt

1420

Le Vugo

1420