Back to search results

Coeur d'Amis
1320

Met een centraal opgestelde gril kan men makkelijk raden welke keuken Coeur d’Amis voornamelijk ten beste geeft. Vis en vlees worden inderdaad secuur op een open vuur van juiste cuisson voorzien maar dat is maar de helft van het verhaal. Royaal geserveerde terrine van foie gras pleziert door het zachte palet, verfijnd aroma en excellente structuur. Daarbij zacht krokante brioche en zorgvuldige garnituur van appeltjes, streepje fruitcoulis en wat verse kruiden. Een mooie voorbode op perfect gegrilde kreeft geserveerd met gemengde salade en diabolique saus. Fraai gepresenteerde pavlova als afsluiter. Nieuw in de selectie en meteen gequoteerd met een koksmuts.

Opening hours

Monday Closed — 18:30-22:30
Tuesday Closed
Wednesday Closed
Thursday Closed — 18:30-22:30
Friday 12:00-22:30 — Closed
Saturday Closed — 18:30-22:30
Sunday 12:00-22:30 — Closed

Our partners

Also recommended Restaurants

Cuisine Kwizien

1320

De Bietemolen

1320

Vonk Gastrobar

1320