Back to search results

Zappaz
14,520

Seppe Dezeure en zijn team blijven verrassen met gedurfde smaakcombinaties vormgegeven in fraai opgemaakte bordpresentaties en royaal geserveerde amuses waaronder macaron van rode biet met kippenlevercrème en gebrande limoen met een praline van foie gras ‘cuba libre’. Het signatuurgerecht van langoustine met ravioli van varkenswang is een perfecte surf & turf. Een volledig vegetarisch gerecht van zachtgegaarde rode biet met blauwe besjes vormt de overgang naar perfect gebakken kalfszwezerik met zachte cevennes ui. Als hoofgerecht volgt rosé gebakken lamsvlees met witte asperge, lentegroentjes, pommes soufflées en heerlijke lamsjus. Crème brûlée zit tot slot mooi verstopt onder een sabayon van yuzu en citroenverveine met rumijs.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Donderdag 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Vrijdag 12:00-12:45 — 19:00-19:45
Zaterdag Gesloten — 19:00-19:45
Zondag Gesloten

Team

Seppe Dezeure Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Taste

1420

Het Land aan de Overkant

14,520

Trente

14,520