Yirmi
14,520

Elegante villa op het Naamse platteland waar Jeremy Vandernoot een unieke keuken voorstelt, volledig gewijd aan lokale producten en van het seizoen. Groenten van Les Jardins de la Vecquée nemen een prominente plaats in, getuige de twee composities rond superverse, smaakvolle en geurige tomaten. Nog een hoogtepunt: tweekleurige courgettes in diverse texturen, waaronder carpaccio van courgette bedekt met op de barbecue gerookte mosselen en afgewerkt met jus van miso die richting pure umami gaat. Lamsvlees van La Ferme Censier, gebraden en gekonfijt, illustreert het talent van deze chef en zijn instinctieve kookstijl. Intussen zorgt Adrien voor een warme en attente bediening, wat de totaalbeleving versterkt, en neemt hij je eventueel mee naar de wijnkelder waar je ontdekkingen kunt doen.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch

Team

Adrien Bodarwé Maître, Sommelier
Jeremy Vandernoot Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Au Phil des Saveurs

13,520

Attablez-vous

1620

Emulsion

12,520