Visbistro MOJO
13,520

Liefhebbers van vis die aan de graat bereid wordt, komen hier aan hun trekken. Ze kiezen uit de koeltoog wat hen zint zoals bijvoorbeeld griet met spinazie en dijonnaise of zeebaars die de chef op de plancha gaart en serveert met krielaardappeltjes en tomatensla. Broer en zus Johan en Nuria Dua zorgen samen eveneens voor een rijke keuze aan zeevruchtenschotels en maken van elke woensdag een gambadag. Als hoofdgerecht worden de schaaldieren voorafgegaan door vissoep met rouille en afgesloten met vanille-ijs en fruit.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:30
Zaterdag Gesloten — 17:30-22:00
Zondag Gesloten

Team

Johan Dua Chef
Nuria Dua Gastvrouw

Awards

  • De Prijs-Plezier 2016

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Ciro's

13,520

A l'infintiste

13,520

Bien Soigné

1320