Back to search results

Vin'Osteria 55
1220

Liefhebbers van royaal geserveerde ossobuco met merg geserveerd in een krachtige tomatensaus met fijne pasta, aan tafel geschaafde Parmezaanse kaas en kleine salade als bijgerecht zullen in deze eigentijds ingerichte osteria makkelijk hun gading vinden. De keuken brengt zowel een menu in drie of vier gangen als een keuze aan gerechten met bijvoorbeeld kroketten van Parmezaanse kaas. De wijnkaart omvat tal van Italiaanse referenties naast een bijzondere selectie Belgische wijnen.

Openingstijden

Maandag Diner
Dinsdag Diner
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Ann-Michelle Boddaer Gastvrouw
Gerbe Suttels Sommelier
Koen Suttels Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Cotto

12,520

Fidalgo

1420

L'Oh

1420