Back to search results

VAS
13,520

Chef Jolien Van Puyvelde en haar echtgenoot en gastheer Roby Baccaert brengen een intieme totaalbeleving. Zij heeft daarbij oog voor ‘vas’ (lokaal dialect voor vers) gekweekte producten, die bij voorkeur afkomstig zijn van lokale producenten. Hij heeft voor elke gast een gepaste drankenformule als begeleiding bij de verschillende menu’s. We starten met enkele verfijnde amuses, waarbij de millefeuille van aardappel met kop van Bagynvarken uit Nieuwkerke en pickles van lokale producent De Kroon het concept van deze zaak perfect weerspiegelt. De chef laat zich ook door het oosten inspireren. Noordzeekrab komt geserveerd met algensalade, sojabonen, sorbet en olie van rucola en is afgewerkt met wasabidressing. Een hogere score is verdiend.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Lunch & Diner

Team

Jolien Van Puyvelde Chef
Robby Baccaert Gastheer, Sommelier

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Den Silveren Harynck

12,520

Den Dorsvlegel

1320

KokOvin

12,520