Ontspannen en genieten zijn sleutelwoorden bij elk bezoek aan The Jane. Nick Bril zorgt samen met een gedreven team voor een totaalbeleving. Kunst, architectuur, design, service en een warme ambiance culmineren in een aantal onvergetelijke momenten. In een levendige setting signeert Nick Bril vol overgave. In het bord blijft hij culinair verrassen met topproducten. Hij dompelt zichzelf en zijn gasten onder met smaken en ideeën die hij op zijn buitenlandse foodtrips heeft opgedaan. De jonge gepassioneerde sommelier Trésor Vets blijft ontzettend snel groeien in zijn functie. Hij zorgt met een premium drankenarrangement naast een knap evoluerende wijnkaart voor een duidelijke meerwaarde. Het serviceteam van The Jane heeft nog aan pit en focus gewonnen. Het brede scala aan lekkers dat Nick Bril steeds ten beste heeft, wordt volgens een uitgekiend scenario vlot geserveerd. Al die aspecten maken van The Jane nog meer dan voorheen een bestemmingsrestaurant zonder weerga dat daardoor met een verhoogde quotering tot de absolute top van het land mag gerekend worden. Meer dan blije gezichten bij het proeven van licht gemarineerde langoustine. Daarbij gepekelde rabarber, setoka, op de barbecue geroosterde groene asperge en vinaigrette van de koppen van de langoustine naast een jus van rabarber, karnemelk en vanille. Na deze even subtiele als sublieme smaakbom volgt Noordzee vlaswijting geserveerd met mossel en morielje. Het gerecht scheert dezelfde hoge toppen met vinaigrette van gerookte paling en scheermes, crème van daslook en aardappelmousseline. Hoog tijd om Nick Bril in deze 20ste editie tot de galerij van Chefs van het Jaar toe te laten treden. Welkom, Nick!