Back to search results

Ten Doele
13,520

Zowel de ligging aan de jachthaven van Blankenberge als de royale, smaakvolle en gevarieerde keuken van chef Karel Govaert en de attentvolle bediening maken van Ten Doele een populaire eetgelegenheid. Keuzestress moet men er wel bijnemen want het repertoire van deze chef is zeer breed. Moeilijk aan te geven waarin zijn keuken de hoogste ogen gooit. Met ganzenlever, zowel gebakken als verwerkt in terrine, etaleert hij zijn waar vakmanschap. Met nauwkeurig gebakken kikkerbillen toont hij zijn zorg om met de beste producten te werken en deze met een minimum aan ingrediënten optimaal op het bord te brengen. Wie zei dat ook weer dat eenvoud niet eenvoudig is?

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Karel Govaert Chef

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Onism

1320

Yelo

1320

Poincaré

1320