Back to search results

Taratata
1320

Met zijn smaakvolle, originele tot eigenzinnige bereidingen neemt chef Tom Bollen met zijn Taratata restaurant aan de Kempische Kaai in Hasselt een bijzondere plaats in. Hij kiest voor minder bekende combinaties maar verliest daarbij nooit het evenwicht uit het oog. Bij Franse hoevekip serveert hij naast bloemkool en bechamel ook mostarda van koolrabi die het geheel aangenaam extra intensiteit geeft. Ook in het zoete segment toont hij zijn gedrevenheid en creativiteit met een geslaagde namelaka met perzik en moerasspirea.

Openingstijden

Maandag 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Dinsdag 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Zaterdag 12:00-13:15 — 19:00-20:15
Zondag Gesloten

Awards

  • Bierkaart van het Jaar 2022

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Trentanove

1320

Het Genoegen

1320

Entrepot del Tartufo

1320