Tafeltje Rond
1420

Fijn hoe chef Filip Slangen met een aantal hapjes meteen de toon zet. Tartelette met makreel en cannelloni van kippenlever smaken puur en vooral naar meer. Even zorgvuldig werkende handen mét oog voor producteigenheid proeven we in een portie hopscheuten, gepocheerd ei, mousseline afgewerkt met geuze en daarbij grijze garnalen. Evenwichtige opbouw vinden we eveneens terug in bereiding van kalfszwezerik met witlof, paddenstoelen, albuferasaus en pommes dauphines. Bij soufflé van chocolade zorgt roomijs van aardpeer en maltezersaus voor een knap orgelpunt. Een verhoogde score is op zijn plaats voor Filip Slangen die tevens onze Ambachtsman van het Jaar is.

Opening hours

Monday Closed — 18:00-20:30
Tuesday Closed — 18:00-20:30
Wednesday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Thursday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Friday 12:00-13:30 — 18:00-20:30
Saturday Closed
Sunday Closed

Team

Filip Slangen Chef

Awards

  • Artisan of the Year 2024

Our partners

Also recommended Restaurants

Herbert Robbrecht

14,520

De Ceder

14,520

Wilford T

14,520