Back to search results

't Vijfde Seizoen
1520

Broes Tavernier heeft als chef duidelijk zijn sporen verdiend. Hij garandeert met zijn team een onberispelijke culinaire ervaring op basis van lokale producten die barsten van smaak. De chef verrast met heerlijke amuses die meteen de toon zetten: krokant lauw desembrood met roomboter en rillettes van Brasvar, mousseline van aardappel met tartaar van Belfurn angus en crème van zwarte olijf, verschillende structuren van gele en rode biet met frisse wei en soesje van zwarte olijf met hemels geroosterde honingtomaat. Vangst van de dag is zeebarbeel, correct op vel gebakken met royale garnituur van venkel, nantua jus, vers gepelde garnalen en aioli met als extra een fris tomatenslaatje. We ronden af met een glaasje madera en geaffineerde kazen die gastvrouw Lien D’hooge serveert met zelfgebakken rozijnenbrood en chutney van kweepeer en gember.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:15 — 19:00-21:15
Dinsdag 12:00-14:15 — 19:00-21:15
Woensdag Gesloten
Donderdag Gesloten
Vrijdag 12:00-14:15 — 19:00-21:15
Zaterdag 12:00-14:15 — 19:00-21:15
Zondag Gesloten

Team

Broes Tavernier Chef

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2014

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Julien

15,520

't Aards Paradijs

1520

Karel de Stoute

1520