'T Parksken
13,520

Chef Joris Van Audenhove houdt van gedetailleerd werk en van contrasten. Zo brengt hij in een menu een gerecht rond Bretoense langoustines in twee versies, rauw en gebrand, en voorziet hij twee bereidingen van Pyrenees lam met zuiderse gratin en Gentse stropkesmosterd. Tussendoor kiest hij voor een nostalgisch accent met lokale toets in de vorm van een verfrissende sorbet van Balegemse jenever of van rode appeltjes wie het intermezzo liever alcoholvrij houdt. Rijke kaasplank met eigen gemaakte confituur en twee soorten geroosterd brood als verfijnd en hartig slot.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zondag 12:00-14:00 — Gesloten

Team

Joris Van Audenhove Chef

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Promenade 18

1320

't Pachthuis

13,520

Rooselaer

1320