Back to search results

't Pachthuis
13,520

Aan ons bezoek vorig jaar houden we goede herinneringen over en vandaar dat gastvrouw Silke Amant en chef Pieter De Keyser toen Laureaat waren van onze Prijs-Plezier voor Vlaanderen. Die erkenning bevestigen ze met hun bereiding van garnaalkroketten vergezeld van verse gepelde garnalen en ook met een zuiver smakende presentatie van pomme moscovite en osietra kaviaar. Zeetong krijgt als hoofdgerecht een royale en diverse garnituur mee van garnalen, kokkels, mosselen en spinazie.  

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-21:00
Zaterdag Gesloten — 18:30-21:00
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-21:00

Awards

  • Prijs-Plezier van het Jaar 2022

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

'T Parksken

13,520

Assiette de Juliette

13,520

Promenade 18

1320