Back to search results

Storia di Miceli
1420

In deze prachtig gerestaureerde hoeve zit een eigentijds Italiaans restaurant waar lokale producten en Italiaanse ideeën samenkomen. Op het terras of in het lichtovergoten eetgedeelte laten we ons leiden door de versheid van de producten, veelal bio en seizoensgebonden, en de creativiteit van de chef. Krabvlees met verfrissende peer combineert uitstekend met fijne emulsie van gamba’s en krokantje met inktvisinkt. Maar de ossenhaas met tropea uien, smeuïge mousseline en sabayon met chianti laten pas echt een onuitwisbare indruk na.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Delys

1420

Philippe Fauchet

1620

F-eat

1320