STEF
1320

Chef Stef Pollaris maakt graag uitgebreid werk van zijn gerechten om ze zo meerdere smaakdimensies te geven. Denk aan fijne garnituren zoals een kroketje van champignons en aardappelen die in beurre noisette gegaard zijn bij een sappig stukje kalfsfilet afgewerkt met lardo. In het zoete register toont hij dezelfde werkijver en zin voor smaaksamenhang met crémeux en coulis van passievruchten bij gekaramelliseerde ananas afgewerkt met gel en ganache van koffie.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 18:30-20:30
Dinsdag Gesloten
Woensdag Gesloten
Donderdag 12:00-14:00 — 18:30-20:30
Vrijdag 12:00-14:00 — 18:30-20:30
Zaterdag Gesloten — 18:30-20:30
Zondag 12:00-14:00 — 18:30-20:30

Team

Pollaris Stef Eigenaar
Sigrid Peeters Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Vis&Dis

1320

Dumon

1320

Dante

1320