Back to search results

Sense
15,520

Michiel De Bruyn investeerde verder in het interieur van het restaurant en zijn royale keuken won nog aan verfijning wat Sense een hogere quotering oplevert. Een stoet aan zeer verzorgde mini gerechtjes vormt de aanzet van evenwichtig opgebouwde gerechten. Bij de hapjes onder meer een uitstekende vintage sojabouillon met lever van lotte en ansjovis. Langoustines als voorgerecht met toefje kaviaar en bimi in lichte bouillon afgewerkt met limoenzeste. Spiering van Duroc varken komt in een rijk gevuld bord met witte asperges en morieljes. In het hoofdgerecht toont de chef zijn veelzijdigheid rond kipbereidingen met krokant kippenvel, gebakken filet met venkel, piquillo en polentakroket en uitgebeende bil opgevuld met lardo en maïs begeleid met vin jaune saus. Prima dame blanche om in te kaderen, en uiteindelijk af te ronden.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Michiel De Bruyn Chef, Eigenaar

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

't Truffeltje

1520

Fleur de Lin

1520

Hofke van Bazel

1520