Back to search results

Sense
1620

Topproducten zijn in restaurant Sense in zeer goede handen. Ze vormen de basis van een uiterst verzorgde en smaakvolle keuken die de handtekening voert van een talentvolle chef. Michiel De Bruyn heeft in het groene Waasmunster en meer bepaald in een gestileerd restaurant zijn thuishaven gevonden om gerechten rond nobele producten fantasierijk vorm te geven. Duifjes uit Steenvoorde en extra grote langoustines uit Guilvinec maken vaak deel uit van zijn gewaardeerd repertoire. Met daarnaast minder courante delicatessen zoals zee-egel of kikkerbillen die hij gracieus verwerkt. Mooie herinnering aan een compositie rond wilde zeebaars met Zeeuwse platte oesters en aan crêpes normandes die voor een waardig slotakkoord zorgen.

Openingstijden

Maandag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Frederika Vandeleur Gastvrouw, Eigenaar
Gilles Van Vlierbergh Sommelier
Michiel De Bruyn Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

't Korennaer

1620

Eyckerhof

1620

Misera

1620