Seir
1520

Chef Thomas Van der Flaas staat inmiddels autonoom aan het fornuis nadat hij eerder Alex Verhoeven als mentor aan zijn zijde had staan. Seir bestaat zeven jaar en heeft in de Kempen een vooraanstaande plaats ingenomen. Met een zeer verzorgd repertoire dat de chef zowel in menu’s als in een mooie à la carte smaak en vormgeeft. In beide verrast hij met evenwichtige en intense composities die ook nog eens plezieren door een zeer fraaie en verzorgde opmaak. Zo genieten we van perfect gegaarde tarbot met smeus en kreeftenbearnaise die als weelderige saus aan het gerecht zowel body, reliëf als lengte geeft.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Lunch & Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Lunch & Diner
Zondag Gesloten

Team

Thomas Van der Flaas Chef, Eigenaar

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Potiron

1320

KAN10

13,520

De Pastorie

1620