Roannay
15,520

Zeggen ze niet dat talent geen jaren op zich laat wachten? In iets meer dan een jaar tijd heeft Mathieu Vande Velde dit bewezen in dit prachtig gerenoveerde hotel in de buurt van Spa. David Martin sloeg de spijker op de kop toen hij zijn voormalige rechterhand vroeg om dit restaurant te runnen. Mathieu, een getalenteerde jongeman, legt zijn eigen persoonlijkheid in zijn gerechten, maar behoudt de kenmerken van de keuken van zijn mentor. In zijn open keuken werkt de jonge chef achter een Argentijnse grill om een paar asperges te roosteren, geserveerd met gekonfijte eidooier, miso en yuzu. Hij rookt de vleugel van een rog à la minute. Daarbij komen rabarber in verschillende texturen en sluimererwten. Aan het einde van de maaltijd demonstreert de chef zijn vakmanschap met een verfijnd dessert op basis van amandelen. Dit monochrome gerecht is verrassend licht en eigentijds. De goed geïnformeerde sommelier leidt u door een uitgebreid menu dat zowel klassiek als origineel is. Een half punt extra bevestigt de evolutie van het restaurant.

Opening hours

Monday Closed
Tuesday Closed
Wednesday Closed — 18:00-21:00
Thursday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Friday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Saturday 12:00-14:00 — 18:00-21:00
Sunday 12:00-14:00 — 18:00-21:00

Team

David Martin Other
Mathieu Vande Velde Chef
Stéphanie Noel Sommelier

Our partners

Also recommended Restaurants

Lafarques

15,520

Quadras

1520

Zur Post

15,520