Back to search results

Rebelle
1620

Martijn Defauw – Jonge Chef van Vlaanderen 2022 - blijft creatief lekkere en bijzondere combinaties verzinnen. Hij voert ze technisch perfect uit met diepe smaken als resultaat. Tegelijkertijd wonnen zijn composities ook visueel aan presentatiekracht. Rebelle werd recent in een heel mooi nieuw en geslaagd kleedje gestopt wat de restaurantbeleving nog versterkt. Balfegó tonijn sublimeert de chef met intrigerend ijs van sakura, gepekelde radijs en Japans wafeltje met tartaar van tonijn. Mosselen laat hij zwemmen in een verfijnde vinaigrette en jus met algen en zeewier met daarnaast als toetje een beignet afgewerkt met mosselkruid. Millefeuile van knolselder met daartussen crème van knolselder en pecorino komt in een knallende vin jaune saus als bewijs dat de chef ook in het vegetarische segment kan schitteren. Een hogere score is op zijn plaats.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Woensdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Donderdag 12:00-13:30 — 19:00-20:30
Vrijdag 12:00-13:30 — 19:00-20:00
Zaterdag 12:00-12:30 — Gesloten
Zondag Gesloten

Team

Martijn Defauw Eigenaar, Chef
Tessa D'haene Eigenaar, Gastvrouw

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2022
  • Dessert van het Jaar 2019

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

L'Envie

1620

Schatteman

1620

Bruut

1620