Quartz
14,520

De jonge maar ervaren chef David-Alexandre Bruno heeft de voormalige slagerij, ooit onderkomen van La Canne en Ville, omgevormd tot een culinaire parel. In het open, smaakvol ingerichte interieur van Quartz heerst een serene elegantie. De keuken ademt Franse finesse, maar wordt verrijkt met producten van lokale herkomst. Als start gravlax van makreel met venkelcrème, escabeche van groenten, algentoast en peterseliemayonaise. Daarna volgt grietbot, gepocheerd in boter subtiel geparfumeerd met laurier. Tuinboontjes en sappige kokkels begeleiden het gerecht, terwijl een mousserende jus met bonenkruid voor spanning zorgt. Perfect gegaard kalfsribstuk met erwtjes, jonge worteltjes en een rijke kalfsjus vormt het nostalgische hoofdgerecht. Sommelier Thomas Boogaerts schenkt er zorgvuldig gekozen wijnen bij. We zijn onder de indruk van de prestaties van chef David-Alexandre Bruno en erkennen hem graag in deze gids als Jonge Chef van het Jaar voor Brussel 2026.

Openingstijden

Maandag Lunch & Diner
Dinsdag Lunch & Diner
Woensdag Diner
Donderdag Lunch & Diner
Vrijdag Lunch & Diner
Zaterdag Diner
Zondag Gesloten

Team

David-Alexandre Bruno Chef
Thomas Boogaerts Head Sommelier

Awards

  • Jonge Chef van het Jaar 2026
  • Hoogste Nieuwkomer van het Jaar 2025

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Toucan sur Mer

1320

Toucan Brasserie

12,520

Maru

13,520