Onmogelijk om dit restaurant, gelegen aan de rotonde wanneer je de stad binnenrijdt, niet op te merken. Zeer comfortabel en cosy van sfeer, perfect om de keuken van lady chef Ricarda Grommes te ontdekken. Discreet en perfectionistisch als ze is, komt haar karakter volledig tot uiting in haar eigentijdse kookstijl waar elk detail telt. Creativiteit en precisie, vanaf de amuses, getuige de krokante canelé met zalm en espuma van dille. Verfrissende ceviche van snoekbaars volgt en combineert knap met het knapperige van komkommer en granny smith. Zeer verfijnd smaakt kabeljauwfilet met spitskool, tomaat en jus met rozemarijn, waarna Bretoense kreeft gecombineerd wordt met geroosterde paprika en peterseliewortel in diverse texturen. Hoogtepunt is Anjouduif als elegant pakketje voorgesteld met butternutpompoen, spinazie en tamarillo. Een culinaire ervaring van een zeldzame elegantie, waar de gevoeligheid van de chef en de rust van de omgeving perfect samengaan. Een verdiende hogere score.
Ouvert le 1er dimanche du mois