Back to search results

Publiek
1520

De toegankelijke keuken die chef Olly Ceulenaere op doordachte doch heel herkenbare manier verfijnd presenteert, maakt dat dit een plek is waar een ruim publiek voor bestaat. Daarbij gaat hij creatief om met basisproducten die op verschillende bereidingen op het bord komen. Zo komt een creuse oester met licht gepekelde en gefrituurde rode biet, afgewerkt met een frisse granité van rode aromaten. Mossel wordt in originele vorm en in crème textuur gepresenteerd met gepofte aubergine, zeste van limoen en tomatenwater versterkt met gerookte olie. Zulke lichte, heel smaakvolle toetsen zijn kenmerkend voor zijn stijl. De bediening is vlot en houdt van een speelse kwinkslag waardoor aan tafel gaan op deze locatie als thuiskomen aanvoelt. Een topper die knap de eigenheid van Gent weerspiegelt.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Awards

  • De Prijs-Plezier 2015

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Souvenir

15,520

Karel de Stoute

1520

Sensum

15,520