Poincaré
1320

Chef Dean De Laet spreekt zelf bescheiden van een eetboetiek. Geloof ons, gasten krijgen een echte restaurantbeleving op basis van inventieve en creatieve gerechten. Denk aan knapperige risotto van bloemkool met gerookte burrata en pancetta of aan carpaccio van coquilles met passievrucht en kokos-curry vinaigrette als voorgerechten. Met de Noordzee als spreekwoordelijke voortuin zorgt hij ook voor klassieke gerechten zoals gebakken sliptongen met sla en frietjes naast een meer bewerkelijke ravioli van kreeft met gepocheerde zeetongfilet, prei, jus van schaaldieren en aioli van saffraan.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag Gesloten
Woensdag 12:00-15:00 — Gesloten
Donderdag 12:00-15:00 — Gesloten
Vrijdag 12:00-15:00 — 18:00-20:00
Zaterdag 12:00-15:00 — 18:00-20:00
Zondag 12:00-15:00 — Gesloten

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Ten Doele

13,520

De Roeschaert

1320

Saporo

1320