Back to search results

Philippe Meyers
15,520

De keuken van Philippe Meyers zit vol fijne schakeringen die het plezier aan tafel steeds verhogen. Hij zoekt daarvoor geen extreme smaken op en focust liever op wat makkelijk herkenbaar is en toch enigszins verrast. Denk aan een variante op een trendy gerecht als vitello tonnato, afgewerkt met geschaafde Parmezaanse kaas en smaakversterkende gekonfijte citroen. Of op karkas gebraden duif met gebakken ganzenlever, gesmolten sjalot en gekonfijte kersen. Bij de nagerechten blijft zijn versie van dame blanche hoge ogen gooien. De compositie rond een Bretons zandkoekje met crémeux van citroen en sorbet van frambozen overtuigt al evenzeer dankzij heerlijke meringue die aangenaam reliëf krijgt door basilicum. Valérie Meyers brengt al dit lekkers in goede banen en zorgt voor ontspannende bediening en rustige sfeer.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

Philippe Meyers Chef

Awards

  • Gastvrouw van het Jaar 2018

Onze partners

Gelijkaardige Restaurants

Maison Marit

1520

La Ligne Rouge

1520

Bistro Racine

1520