Back to search results

Palais Royal by David Martin

Chef David Martin heeft de traditionele werking van luxehotels doorbroken door het lot van restaurant Palais Royal in eigen handen te nemen. Het nieuwe concept is gevestigd in het historische en weelderige Corinthia Grand Hotel Astoria. In dit gerenoveerde Belle Époque-decor streeft elk detail naar perfectie, van de verfijnde service onder leiding van Tineke Struye tot de inventieve en verfijnde creaties van signatuur chef David Martin. Hij biedt een unieke, intens smakelijke en resoluut hedendaagse keuken, uitgevoerd door twee talentvolle chefs: Jean Kaczmarek, voormalig sous-chef van Alexandre Mazzia in Marseille, en Lucas Heris Mertens, die tweeënhalf jaar lang sous-chef was bij La Paix. Een intiem & charmant adres waar een onvergetelijke, verfijnde en verrassende culinaire ervaring wacht in centrum Brussel.

Openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Woensdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Donderdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Vrijdag 12:00-14:00 — 19:00-21:00
Zaterdag Gesloten — 19:00-21:00
Zondag Gesloten

Team

David Martin Chef
Jean Kaczmarek Chef
Lucas Heris-Mertens Chef
Tineke Struye Maître

Onze partners

Ook aan te raden Restaurants

Le Petit bon bon

Eliane

Chaga